Акрапович: Лятото е трудно за селекция, футболистите се къпят в морето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:15 / 28.06.2018
3919
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович направи много интересно изявление след контролата с Марица (Пловдив), завършила с победа за "смърфовете" със 7:2.

"Бе важно да няма контузии както в нашия състав, така и в този на съперника. Сутринта преди мача направихме тренировка, за да бъдем в нужната кондиция за двубоя. Първото полувреме бе тотална катастрофа. Но донякъде е нормално, защото имаме няколко играчи на проби. Затова и нещата не функционираха така, както аз искам. Второто полувреме вече бе много добро. Не допуснахме нито един удар към нашата врата. Играхме само в половината на съперника и движението беше добро. Просто момчетата трябва да разберат, че е нужно да правят това, което искам. Надявам се следващият мач да е по-добре", каза специалистът.

"Ще изчакам още два-три дни, за да реша за играчите на проби. Всички заслужават втори шанс. Трудно ми е сега да преценя и да кажа кой става и кой не. Ще изчакам още малко, няма да бързам. Може да се отвори шанс за още играчи. Но знаете, че през лятото е по-трудно да се намери някой добър състезател. Футболистите са на почивки, на море, къпят се. Зимата е по-лесно. Тогава няма какво да работят, не знаят да карат ски и искат да ги вземеш", направи любопитен коментар Бруно Акрапович, цитиран от "Тема спорт".


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).