Рекордна сума от ТВ права за клубовете от Първа лига, важна промяна относно реферите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:22 / 08.06.2018
6000
Kлубовете от професионалния футбол би трябвало да си разделят 6 милиона лева от ТВ права за предстоящия сезон. Това, обяви заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов. Как точно ще бъдат разпределени те, ще решават представителите на клубовете. Сумата е най-голямата до момента, която е получавана от отборите.

Антон Попов коментира още  още най-съществената промяна за предстоящия сезон в Първа лига. Отпадат допълнителните асистент съдии, които стояха зад вратите на мачовете. Те са били наложени по конвенция на УЕФА, а през последния сезон БФС е плащал разноските по тяхното участие в мачовете. Другата новост е, че четвърти съдия трябва да бъде отново само ръководещ, уточни Антон Попов.

БФС увеличава бройката на служебните лица, които стоят на мач на резервните скамейки извън играчите от 6 на 7, а за клубовете е важно, че жалбите след срещите могат да се подадат до 72 часа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).