Втори аржентинец идва в Локо, вижте го

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:16 / 06.06.2018
4771
Още един аржентинец ще започне подготовка с Локомотив (Пд). Още през зимата бе уреден Лукас Масоеро, а освен него на "Лаута“ ще пристигне и Николас Канавесио.

24-годишният юноша на Атлетико Рафаела може да бъде считан за четвъртото ново попълнение в състава на Бруно Акрапович, след като вече бяха привлечени Георги Кременлиев и Бирсент Карагарен.

Снажният бранител може да играе като централен защитник и като десен бек. Той има италиански паспорт и също като сънародника си Масоеро, няма да заеме квота на чужденец извън ЕС, твърди "Меридиан мач". Николас има записани два мача в елита на аржентинския футбол, става ясно от визитката му.

Той е бил харесан от помощника на Бруно Акрапович по време на посещението му в Аржентина преди два месеца. За първата тренировка на "Лаута“ се очакват да пристигнат още футболисти, които са селектирани от Бруно Акрапович.

По всяка вероятност част от тях директно ще подпишат с "черно-белите“, а други ще трябва да изкарат проби. Акрапович вече показа, че дори да е запознат добре с качествата на играчите, държи да види на живо тяхното функционално състояние.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).