Страхотен успех на грациите от Тракия в международен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:16 / 29.05.2018
4243
С 12 златни, 4 сребърни и 7 бронзови медала се завърнаха грациите на СК "Тракия" Пловдив от завършилия в Бургас международен турнир "Приятели на Бургас".

При ансамблите девойки младша възраст до 10 години, категория А, първият отбор на Тракия в състав - Ванеса Емилова, Кристияна Кодинова, Даниела Тончева, Николета Дернева и Емилия Димитрова, се класираха на второ място. Другият отбор на пловдивския клуб в същата възраст в състав - Никол Митева, Никол Байрева, Петра Стойчева, Яна Иванова и Ива Панчева, заеха трето място.

В индивидуалната надпревара при девойки младша възраст до 10г, категория А, Ванеса Емилова зае първо място на обръч и трето място на въже. Никол Митева  се класира на второ място на въже и трето място на обръч.

В същата възраст, категория Б, Николета Дернева и Кристияна Кодинова си поделиха златния медал на без уред. Те спечелиха и по още един златен медал - Николета е първа на въже, а Кристияна е първа на обръч. При девойки младша възраст, категория А, Гергана Трендафилова зае първо място на въже и първо на топка.

Гинка Иванова  се класира втора на лента и трета на топка. В същата възраст, категория Б, Елена Шеовска се класира на първо място на топка и на трето без уред.

При девойки старша възраст, категория Б, Мариела Чалъкова зае първо място на обръч и трето на топка. В категория А на същата възраст Мартина Попова взе златните медали на топка и бухалки и сребърен на обръч.

Треньори на медалистките са Нина Саръсакалова и Джими Халилова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).