Няма компромис за детето чудо Лили Георгиева! Била показала неприличен жест

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
17:35 / 28.05.2018
18434
Една от най-талантливите ни атлетки Лиляна Георгиева, известна като пловдивското дете чудо, окончателно пропуска състезанията тази година заради конфликт с бившия й вече клуб СКЛА "Тракия“ и треньорката Радмила Станкович. Това стана ясно от пресконференция, която дадоха днес адвокат Антоанета Николова и треньорката Радмила Станкович.

Напрежението е ескалирало на 19 май по време на турнир "Пловдив“, когато лекоатлетката направила неприличен жест към Радмила Станкович пред трибуните, където имало състезатели, треньори и родители. Адвокат Антоанета Николова посочи, че дни преди турнира се е подготвяло споразумение, което щяло да освободи Лиляна Георгиева от ангажименти към СКЛА "Тракия“, като й даде право да премине свободно в друг клуб.

От нея се искало единствено едно публично извинение към СКЛА "Тракия“ и Радмила Станкович. Вместо това атлетката опитала да се състезава на въпросния турнир с нерегламентирана заявка от името на клуба, а след доброто си бягане отправила грозния жест към Станкович.

Plovdiv24.bg вече информира читателите си за рекорда, който постави Лили Георгиева на турнира в Пловдив и защо той не бе признат.

Освен това Лили Георгиева фалшифицирала подписа на майка си под декларацията за картотекиране, съобщиха още по време на брифинга. Според правилника на федерацията до края на сезона Лиляна Георгиева може да се състезава единствено за клуба, в който има картотека. Ако от там не я заявяват за отделните първенства и турнири, няма как да бъде вписвана в стартовите листове.

Така талантливата пловдивчанка ще може да се състезава за новия си клуб едва от януари 2019 година.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).