За сбогом: Стивън вкара два и отправи специално послание към феновете на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
22:17 / 15.05.2018
11564
Ботев победи Верея с 2:0 в последния си домакински мач за настоящия сезон, който се игра пред малко публика в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В герой за домакините за пореден път се превърна Стивън Петков, вкарвайки две попадения.

При първото нападателят съблече фланелката си, за да покаже надпис върху тренировъчната си тениска: "Благодаря ви! Напред канари". По информация на нашата медия това е своеобразен начин на голаджията да се сбогуба със сегашния си клуб. В медийното пространство пък се появиха слухове, че Петков е много близо до трансфер в ЦСКА-София.

Ботев поведе в резултата при първата си по-опасна атака. Филип Филипов проби по дясното крило и центрира на първа греда, където Стивън Петков засече с глава в мрежата за 1:0.

В 68-ата минута Стивън Петков отново се разписа. Атаката започна от късо изпълнение на корнер, при което Бризола центрира по земя към Милко Георгиев. Младокът отправи шут, а 3 метра пред голлинията Петков отклони технично с пета за 2:0. Това бе неговото 15-о попадение от началото на сезона.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип ФилиповДимитър ПирговЛазар МаринРадослав Терзиев, Дуде Ндонгала (61- Милко Георгиев), Фелипе Бризола, Тодор НеделевЛъчезар Балтанов (74- Алваро Юлиано), Диого КампосСтивън Петков (80- Станислав Шопов).



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).