Капитанът на Ботев със странна изповед ... 3 седмици след злощастния полуфинал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:53 / 12.05.2018
7126
Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов, който в последните мачове на отбора си е резерва, написа доста емоционален текст в личния си профил във Фейсбук. Халфът говори за 4-те години при "жълто-черните", но по всичко личи, че основният повод за публикацията му е злощастният полуфинал за Купата на България срещу Славия. Три седмици след края на въпросният двубой Балтанов реши да говори за това правил ли е нещо незаконно и бил ли е принуждаван да прави нещо незаконно.

Ето какво написа Балтанов в личния си профил:

4 години драпам с всички сили, за да се докажа, като човек, футболист, лидер, като достойно същество. Жертвал съм семейството и здравето си за благото на отбора на сърцето ми и ВИНАГИ бих го направил отново. Псували са ме, обиждали са ме, наричали са ме некадърен и неуспешен, не ми е пукало, защото дори в най-слабите си дни съм се борил за ДОБРОТО на клуба! А да се бориш понякога е много по-важно от това, какво имаш като дарба!

Опитвам се няколко дни след мача за купата да се овладея, но не успявам, защото някой е ограбил труда ми и вярата в честното и справедливото. Днес не мога да замълча и залагам името си, семейството си и всичко, което съм постигнал до днес като човек и футболист...

Аз НИКОГА през професионалната си кариера не съм участвал в нищо незаконно, бих спрял ЗАВИНАГИ, ако бъда принуден да направя нещо подобно! Аз съм човек с принципи и ако има нещо на този СВЯТ, което ненавиждам е липсата на достойнство, на уважение, на доверие, на ценности и на вярност! Аз винаги ще бъда верен на себе си и никога няма да опетня името си или да позволя на някой ДРУГ да го направи!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).