Крушарски доведе двама аржентинци в Локо, направиха първа тренировка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:10 / 09.05.2018
4979
Две момчета от Аржентина са пристигнали в Локомотив Пловдив. Те ще са в школата на черно-белите и идват със съдействието на боса Христо Крушарски. Става дума за Браян Лучеро и Хули Гонсалез, които вчера направиха първа тренировка с набор 2004, воден от няколко седмици от Кирякос Георгиу.

Браян е роден през 2004 г. и играе на позицията ляв външен халф, докато Хули, който е набор 2005, е нападател. Все още не е ясно за какъв период двамата ще останат в школата, но ако бъдат харесани, може и да се задържат за по-дълго време.

Родителите на двете момчета работят за боса на черно-белите Христо Крушарски в една от неговите фабрики в аржентинския град Мендоса, твърди "Тема спорт".

Преди началото на следващия сезон към мъжкия отбор на Локомотив ще се присъедини 22-годишният аржентински централен бранител Лукас Масоеро, който, отново по линия на връзките на Крушарски в южноамериканската страна, вече подписа предварителен договор. Той също идва от град Мендоса, където в последните години се подвизава в местния втородивизионен Депортиво Маипу Мендоса.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).