Ботев без трима в дербито срещу Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:52 / 03.05.2018
15349
С група от 19 футболисти Ботев замина за София, където на 4 май от 20:00 часа излиза срещу Левски в изключително важен двубой от 33-ия кръг в Първа лига.

"Жълто-черните" ще бъдат на режим в столицата преди мача, а старши-треньорът Николай Киров няма да може да разчита на наказания Йордан Минев, както и на извадения от първия отбор Пламен Димов. В разширения състав след изтърпяна санкция се завръща бразилецът Густаво Афонсо.

По традиция наставникът Николай Киров тръгна с четиримата бразилци без европейски паспорти, а кой от тях ще е излишният в отбора ще стане ясно час и половина преди началото на мача.

Групата на Ботев: 

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Филип Филипов, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Димитър Пиргов, Димитър Калчев, Серкан Юсеин, Алваро Юлиано, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Фелипе Бризола, Дуде Ндонгала, Густаво Афонсо, Диого Кампос, Жоао Пауло, Стивън Петков, Кристиан Добрев, Милко Георгиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).