На 38 години, а физически превъзхожда далеч по-младите в Ботев!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:53 / 28.04.2018
7779
Ветеранът Йордан Минев ще удължи договора си с Ботев за още един сезон. Универсалният защитник, който в България игра и за ЦСКА, а буквално пишеше история с Лудогорец, за който вкара и гол в групите на Шампионска лига за победата с 1:0 над Базел през 2014 г., не мисли за оттегляне от професионалния спорт.

На 15 октомври той и близнакът му Веселин, който в момента е част от Верея, ще навършат 38 години. Николай Киров обаче е изключително доволен от представянето на Данчо Минев през сезона и е на мнение, че той е най-стабилният защитник в състава му, твърди "Меридиан мач". Белия не крие и че ветеранът показва отлични резултати на функционалните тестове, тренира усърдно и по много чисто физически показатели превъзхожда далеч по-младите си съотборници.

Очаква се от играчите с изтичащи контракти предложение за удължаване да получи и Лазар Марин.

Вече стана ясно, че Пламен Димов ще се раздели с клуба след края на сезона.

Той разочарова треньора си с поредицата от груби грешки, последната от които бе във втория мач от полуфинала със Славия за Купата. Димов направи безумен фаул срещу Ивайло Димитров при дузпата, която Косъма превърна в гол.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).