Освободеният Димов към бултрасите: Дано ме запомните с добро!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:01 / 27.04.2018
12954
Защитникът Пламен Димов се сбогува по доста емоционален начин с феновете на Ботев, съотборници и шефове. Както Plovdiv24.bg вече написа, централният защитник бе изваден от състава на "канарите" и на практика вече е изиграл последния си мач с жълто-черния екип.

Бургазлията избра личния си профил във Фейсбук, за да изрази чувствата си, с които се разделя с клуба.

Ето какво написа Димов в социалната мрежа:

"Футболът е срещи и раздели. На някои места се чувстваш като на гости, на други като у дома си. В Ботев Пловдив се чувствах щастлив, както се чувства човек у дома. Правил съм грешки, но винаги съм играл със сърце и вярвам, че хората, които ме познават, знаят, че винаги давам максимума от себе си, просто понякога се получава, друг път не. Ние не сме машини, понякога грешим. Благодарен съм на всички мои съотборници, треньори и ръководството тук за подкрепата, на феновете за това, че усетих, какво е да са зад гърба ми. Аз ще си тръгна само с хубави спомени от този отбор, град и хора, дано и вие ме запомните така". 


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).