Ами сега? БФС призна, че Ставров е повлиял на резултата, ще има ли преиграване?

Автор: Васил Динев
Коментари (27)
20:02 / 26.04.2018
36400
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщение на Българския футболен съюз: Съдийската комисия при БФС разгледа ръководството на полуфиналната срещата от Купа България между отборите на ПФК “Славия" гр.София и ПФК "Ботев" гр.Пловдив.

От направения анализ се установи, че при ръководенето на поверената среща главният съдия Станислав Ставров и втория асистент съдия Милен Арабаджиев са допуснали явни грешки, с които са повлияли на крайния резултат на срещата. Извършеното оценяване, съгласно правилата на БФС, дава основание на СК при БФС да предприеме всички предписани действия по Правилника за футболното съдийство, в това число спиране на съдийски права.

СК при БФС обръща сериозно внимание на всички съдии да спазват стриктно Правилата на играта. СК при БФС съблюдава и ще изпълнява стриктно всички предписани процедури и действия, предписани от нормативните документи на БФС.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).