ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Плеймейтка пусна снимки от тузарското имение на Слави Трифонов в Монако
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 25.04.2018Коментари (13)159510
На разпускащ туризъм тв водещият Слави Трифонов заведе своята приятелка Нора Недкова. Скандалната Мис Плеймейт 2017 побърза да се похвали със снимки от своя воаяж и макар дискретно да позираше пред камерата, така че да не се вижда къде е и с кого е, "Галерия“ успя да я разконспирира. Нора Недкова се поглези в прословутата луксозна вила на Дългия в Монте Карло, поканена от самия него за компания.

Както е известно, имението на Слави се намира на самия морски бряг в престижния район на Монако. Миналата година водещият се изръси баснословните 10 милиона евро за луксозната вила, която разполага с голям открит басейн, реновирана фасада и прекрасна гледка към пристанището.

Трифонов я купи с идеята да отмаря там заедно с майка си и сестра си, както и с колеги от "Шоуто на Слави“. Според запознати обаче, откакто е влязъл във владение на ваканционния имот, го посещава само в компанията на знойни мадами. А една от тях е именно Нора Недкова.

Припомняме, че последният скандал, в който плеймейтката се забърка, не й донесе много позитиви. Участието й в "Черешката на тортата“ и грубото й поведение предизвикаха възмущение дори у най-верните й фенове. А родителите й буквално се отказаха от нея.

За аферата между Дългия и плеймейтката се заговори още преди няколко месеца, когато Нора спечели титлата. В последствие тя няколко пъти гостува на "Шоуто на Слави“ и дори взе участие в общия му проект с Криско – "Глей как се прави“. Въпреки че рапърът бил против ролята на Недкова в клипа, Трифонов настоял да я включат. От екипа са категорични, че Нора не е взела един лев по време на снимките.

Именно за благодарност и като вид компенсация, Дългия завел плеймейтката на воаяжа в Монако. Двамата бяха там близо седмица, като Слави й показал всички забележителности в Монте Карло, включително казиното и един от най-вървежните барове в района. "А къде е Слави“, подхвърлят й приятелки под снимките.


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 26.04.2018 г.
0
 
 
Ами като поназнайваш Княжеството да открехна. Това явно е апартамент на крайбрежието. Няма как да е "Монте Карло" , щото Монте Карло е хълм /"планина"/ в Монако , където е дворецът на Принца , царквата като са се оженили дъртия принц с Грейс Кели , отпред гвардейците с бели униформи , декоративни топове и т.н. Там на чалгаря няма кой да продаде недвижимост. Така че потрошил е нагушените пари за някой крайбрежен апартамент , те имат повечето градини и басейнчета на покривите. Когато гледате Монако от високо почти няма покриви. Всичко е басейни и градини... И кво ше прави дългия тъпанар в Монако ? Ще го гледат като изкопаемо местните тузари . На какъв език ще общува в казината , а извън тях ?
0
 
 
Леле, колко пари е откраднал тоя боклук - имение за 10 милиона €! А ръси простотии срещу политиците... Е, повечето нямат такива имения, или поне не са на тяхно име...
+1
 
 
Славчо ако е "прибрал" това,падението ще е огромно...
0
 
 
Тои и тя могат да ходят да се прескачат двамата
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.04.2018 г.
0
 
 
Поредната от бардака на учиндолския неграмотник. Поне да е хубава, ама не е - просто е един боклук. Та, не се чудете защо гологлавия е завел там нея. Приличат си, явно.
+2
 
 
До тази ли опря Слави рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚
+7
 
 
Новия морал в политиката.Тея 10 милиона ги е изкарал от предавания и ги е инвестирал в имот в Монако.Селско парвеню,което не може да се ожени щото си пада по евтини и кухи плеймейтки.То затова предишните му приятелки го зарязваха и се жениха за други.Щото го виждат един селяндур с пари и претенции дадени му от задкулисната политически.мафия що за свиня е.И тоя ще е новия морал и нов път в политиката.Поредния "успял" памперс ,като Бареков рожба на московските сценаристи,държащи в резерва подобни боклуци и даващи им хляб да си купуват имоти в Монако за да си водят ку**ите там.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Вдигане на тежести - състезания и подготовка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: