Венци Стефанов: На това ГМО Коматево не може да се играе футбол, висят не особено адекватни фенове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
09:33 / 24.04.2018
19774
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира няколкото поред декларации на феновете на Ботев (Пд) преди днешния полуфинален реванш за Купата на България. Клубният бос не остана длъжен на бултрасите и им отговори подобаващо.

"Познавам г-н Ставров от няколкото срещи, които е свирил на Славия и нямам претенции към този съдия. Мисля, че е един от доблестните хора в българския футбол. Ескалацията на футболно хулиганство не намалява и е крайно време органите да вземат мерки. На това ГМО в Коматево не може да се играе футбол, защото отгоре висят дузина екзалтирани и в неособено адекватно състояние фенове", заяви Венци Стефанов пред Канал 3.

"Готов съм и Асен Караславов да бъде съдия на този мач, ако те искат. Убеден съм, че Ставров ще свири обективно. Дано тези хора имат чест и достойнство да се извинят след мача. Страхотно много уважавам ръководството на Ботев. Ако един футболист на Ботев излезе с името си и каже, че Венцеслав Стефанов или някой друг от Славия го е заплашил, аз съм готов да застана пред всички и да си понеса отговорността. Това не е подход на Славия, никога не е било и няма да бъде", добави ексцентричният бос.

"Явно тези фенове на Ботев никога не са дали и 1 лев за спорт, не са отделили от собствените си пари за издръжката на един клуб и затова сега разпространяват такива небивалици", завърши президентът на Славия..


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).