Крушарски в култово ВИДЕО: В Локомотив най-после има мъже!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
23:23 / 23.04.2018
6879
Собственикът на Локомотив Христо Крушарски изгледа мач на Лаута за първи път от близо два месеца насам. Загубата от Септември с 0:2 не успя да развали настроението на клубния бос и той даде пространно интервю пред камерата на Диема спорт.

Крушарски ясно даде да се разбере, че държи на треньора Бруно Акрапович и няма никакво намерение да го освобождава.

"Това, което сме се разбрали, той го свърши перфектно. И продължава да го върши перфектно. Първо, да има ред и второ, в съблекалнята да стане колектив. Това не става с магическа пръчка. Момчетата видяха, че вече аз съм тук и ще започнат да играят заради мен, а този карък рано или късно ще свърши. При толкова много положения да няма голове – това се казва карък“, каза Христо Крушарски.

"Тук в Локомотив най-после има и мъже. Този отбор в момента има мъже и тези мъже виждат какво правя за тях и те го правят за мен. Това дали си плащам, дали не си плащам, аз съм казал, че тази тема – в България 90% се интересуват дали има пари. Еми, ако няма пари, музиката свири ли? Не съм видял музикант да свири без да му платя? Момчетата си имат спокойствие, имат си нормална работа и си показват за това, за което сме се събрали“, коментира още Крушарски.

Гледайте цялото му интервю в прикаченото видео!



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).