Да послужи за урок: Изпуснат по нелеп начин от Локо стигна до националния отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:23 / 21.04.2018
7300
Изпуснатият по нелеп начин от ръководството на Локо (Пд) защитник Иван Горанов продължава възходящата си кариера и е много близо до повиквателна за националния отбор. Левият бек в момента е най-прогресиращият футболист на Левски и логично е попаднал в полезрението на националния селекционер Петър Хубчев, пише "Тема спорт".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Иван Горанов направи силни мачове с екипа на Локо през миналия сезон, но прекрати едностранно действащия си договор с Локо заради две неполучени заплати. Тогава от "Лаута" се измъкнаха с обяснението че "няма да държат никой насила в отбора", но е факт, че кубът поне можеше да получи някаква трансферна сума за Иван Горанов, ако му плащаше редовно заплатата.

Бранителят бе най-добрият в състава на Левски в двете шампионатни дербита с ЦСКА. В последния двубой срещу "армейците", който завърши 2:2, Горанов вкара първия гол за тима си, като сам подхвана атаката с пробив през центъра. Той първо направи отличен рейд, а след това реализира с глава. 25-годишният футболист е много стабилен и неслучайно Делио Роси го предпочита пред привлечения по време на зимната пауза Афонсо Фигейредо.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).