Акрапович обясни защо е не е разчитал на Везалов срещу Дунав

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:08 / 20.04.2018
7496
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович направи интересен коментар относно загубата на неговия тим срещу Дунав в Русе. Босненският специалист обясни и защо не е включил в групата за мача защитника Димитър Везалов.

"През първото полувреме бяхме по-добри. Имахме доста положения. Допуснахме евтин гол. Няма да коментирам второто полувреме. Не ми хареса играта на отбора. Динамиката се уби. Дадох шанс на всички и имам желанието да давам шансове на всички да се докажат", каза Акрапович.

"Направихме доста промени в състава и това повлия на представянето на отбора. Отборите, които играят бараж, имат равни шансове. Димитър Везалов имаше проблеми. Детето му беше болно. Семейството е най-важно и затова му дадох почивка. Ще дадем всичко от себе си да победим Септември", завърши наставникът на черно-белите.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).