Исмаил Иса огорчи Локо, "смърфовете" само с трима българи в състава си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
21:24 / 19.04.2018
7085
Локомотив Пловдив загуби от Дунав с 0:1 в мач от 30-ия кръг на Първа лига, който се игра на градския стадион в Русе. "Черно-белите" започнаха мача само с трима българи в титулярния състав, което не се е случвало никога в досегашната история на клуба. Исмаил Иса откри резултата в 36-ата минута - след центриране отляво на Божидар Васев, топката се отклони от бранител на гостите, удари в гърдите Иса и влезе в мрежата на Милина.

В 52-та минута играчите на Локо имаха претенции за дузпа - при центриране в наказателното поле на "драконите" топката срещна ръката на Христо Попадийн, реферът Ангел Баялцалиев обаче не видя нередни действия и остави играта да продължи.

Бившият "смърф" Карагарен получи топката на границата на наказателното поле в средата на второто полувреме, пусна я към намиращия се в непосредставена близост Юлиян Ненов, който шутира, но коженото кълбо срещна гредата. В края на мача Дyнав бе близо до втори гол, но домакините пропуснаха изгодно положение. Карагарен получи и червен картон в последните минути.

Дунав: Мартин ЛуковБожидар Васев, Мартин Ковачев, Петър Патев, Христо Попадийн, Красимир Станоев, Юлиан Ненов, Насим Зитоуни, Васил Шопов, Бирсент КарагаренИсмаил Иса.

Локо (Пд): Антони Милина, Стивън Езе, Мустафа Абдулахи, Муса Мухамед, Юрица Булят, Ванчо ТраяновВеселин Марчев, Янко Ангелов, Димо БакаловАнте Аралица, Филип Михалевич.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).