Фенклубът на Локо: Ще се срещнем с изгряващата звезда на черно-бялата атака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:42 / 17.04.2018
5328
Фенклуб "Локомотив Пловдив“ ще проведе среща за обсъждане на организационни въпроси от дейността си на 26 април от 18.30 часа в Клуб 032 в Капана, в непосредствена близост до клуб "No Sense“.

Половин час по-късно, от 19.00 часа, ще се срещнем с двама играчи от представителния тим. На ред са Парвизджон Умарбаев, автор на най-красивия гол на изминалото първенство, и Анте Аралица, изгряващата звезда на черно-бялата атака, загатнал в последните мачове своя голям потенциал, съобщава официалният сайт на фенклуба.

Ето какво още се казва в съобщението:

Ще научим интересни случки от живота на двамата, ще се срещнем и разговаряме с тях в приятелска атмосфера, ще им вдъхнем кураж за нови впечатляващи победи!

Клуб 032 е ново локомотивско заведение и с това събитие ще бъде официално представен на черно-бялата общност. Това е място, където всички черно-бели ще могат да отидат и пият по бира в локомотивска обстановка в центъра на нашия град.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).