Партизан дава 1.5 млн. евро за Тошко Неделев?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:46 / 16.04.2018
7083
Ботев Пловдив може да се раздели през лятото с една от звездите си. Лидерът на тима Тодор Неделев е желан от Партизан Белград, разбра "Тема Спорт". Сръбският гранд е готов да брои за играча 1,5 милиона евро. "Гробарите" са получили добри предложения за двама двама от чужденците си - нападателя Ландре Тавамба и халфа Сейбуда Сума, които със сигурност ще продадат през лятото. От тях се очаква "черно-белите" да изкарат добри пари и част от сумата да инвестират в покупката на родния национал.
 
Неделев прави силна пролет и на два пъти е бил гледан на живо от мениджъри, работещи с Партизан. Ако Ботев Пловдив не успее да се класира за Лига Европа, то почти сигурно ще продаде звездата си, за да вкара свежи пари в клубната каса.
 
Наскоро се появи информация и за интерес на египетския гранд Ал Ахли. Желанието на лидера на "канарчетата" обаче е било да е по-близо до родината въпреки по-изгодната оферта на африканския клуб. 
В Ботев националът взима 25 хиляди евро, като 10 от тях плащат "жълто-черните", а останалите - Майнц.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).