Карагарен се връща в родния си дом на Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:17 / 12.04.2018
7330
Бирсент Карагарен ще се завърне в родния си клуб Локомотив (Пловдив) след края на сезона. Договорът на нападателя с Дунав изтича през юни.

Собственикът на “черно-белите" Христо Крушарски пък е амбициран да даде нов шанс на Карагарен на Лаута. Асеновградският Гарет Бейл никога не е крил, че Локомотив е отборът на сърцето му и прие доста тежко решението на Едуард Ераносян от по-миналата зима да го освободи от състава.

Бирсент минава за любимец и на клубната легенда Христо Бонев, което още повече накланя везните в полза на очертаващия се трансфер, твърди "Меридиан мач".

През пролетта на 2017 година нападателят направи много силни мачове за Дунав и бе с основна заслуга за историческото класиране на “Драконите", които за втори път в историята си стигнаха до участие в евротурнирите.

Атакуващият футболист се е харесал и на треньора Бруно Акрапович със силната игра, която показа в мача на Лаута между Локо и Дунав. Тогава русенци успяха да се спасят от резила и да загубят от съперник, който почти цял мачигра с човек по-малко и стигна до изравняване в последните секунди. Карагарен всъщност направи асистенцията за попадението на Диян Димов и от уважение към Локомотив дори не се израдва.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).