Загорчич се скъса да хвали Ботев преди днешния полуфинал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:56 / 10.04.2018
3932
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали сериозно Ботев Пловдив преди днешния първи полуфинал между двата отбора за Купата на България. Сърбинът постави "канарчетата" на трето място, непосредствено зад Лудогорец и ЦСКА, по отношение на играта.
 
"Имаме достатъчно проблеми по състава, ще е трудно. Но излизаме и ще се борим за хубав резултат в Пловдив. После ще чакаме реванша. Но не се предаваме сега. Предстои ни здрава битка. Важно е да вкараме на чужд терен, но и да не допускаме гол. Това би било идеално. Дано поне веднъж късметът да е на наша страна. И ние малко да имаме шанс", каза сърбинът пред "Тема спорт".
 
"Ботев ми харесва като отбор, както и начина, по който играят. Обичам отборите, които практикуват офанзивен футбол. Това ми допада".
 
"Ще излезем да се надиграваме и да направим хубав мач. За мен Ботев е третият отбор в България по качество на играта след Лудогорец и ЦСКА. След Ботев поставям Берое", добави бившият национал на България.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).