Ето я групата на Ботев за ЦСКА, вижте кой се оказа излишен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:56 / 30.03.2018
4492
Отборът на Ботев замина за София, където утре (31.03) от 20:00 ч. излиза срещу състава на ЦСКА-София на ст. "Българска армия" в двубой от 27-ия кръг на Първа лига.

В петък следобед "жълто-черните" тренираха на клубната база, а веднага след заниманието отпътуваха с клубния автобус към столицата.

Старши-треньорът Николай Киров определи група от 18 футболисти за визитата в София, като в разширения състав няма промени от последния шампионатен мач срещу Дунав. Наставникът на "канарчетата" може да разчита на всички свои футболисти, с изключение на бразилеца Фелипе Бризола, който отново се оказа излишният чужденец без паспорт от Европейския съюз.

Групата на Ботев:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Лазар МаринЙордан МиневПламен ДимовФилип ФилиповДимитър ПирговРадослав ТерзиевСеркан ЮсеинАлваро ЮлианоЛъчезар Балтанов, Густаво Афонсо, Тодор Неделев, Дуде Ндонгала, Стивън ПетковЖоао ПаулоДиого КампосКристиан Добрев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).