Снегът обърка програмата на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:30 / 20.02.2009
1583
Обилният снеговалеж и заснежени терени в Пловдив объркаха програмата на Марица в края на зимната подготовка. Въпреки ненормалните за тренировки условия, старши треньорът на жълто-сините Манол Георгиев обаче не отмени следобедното занимание и изведе отбора си да тренира в снега на клубния стадион в Кършияка. Тренировките обаче бяха доста промнени от предварително планираните, за да бъдат предпазени футболистите от контузии. Маричани първо направиха крос в снега, а след това се разделиха на два отбора и поритаха мачле в 30-сантиметровите преспи.

"Какво да се прави, че времето е лошо и има толкова много сняг. Ние си имаме да си изпълняваме своя план програма, която стрикно спазваме. Плюс това първенството идва и нямаме много-много време за отпускане", обясни Манол Георгиев.

36-годишният наставник допълни, че по време двустранната игра на следобедната тренировка, било почти невъзможно да се играе футбол на непочистения терен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).