ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Илиана Раева изригна срещу красива пловдивска депутатка: Засрамете се!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 23.03.2018Коментари (7)41039
© Канал 3
Теодора Халачева
Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отвърна на депутатката Теодора Халачева от БСП, която по-рано през деня от трибуната на народното събрание коментира станалата популярна реклама с "шоколада само го миришем". Халачева е засегнала темата по повод риска от рекламни послания, насърчаващи подрастващите да участват в хазартни игри. Отговорът на Илиана Раева не закъсня, като тя потвърди, че всички момичета от въпросната реклама са в пълнолетна възраст и законът е спазен. Ето какво написа Раева в профила си във Фейсбук:

Госпожо Халачева,

Защо си позволявате да говорите откровени НЕистини и да задавате въпроси, чиито отговори са ясни за всички, които решиха да атакуват нееднократно БФХГ?! Защо, след като изпратихме нашите отговори, че състезателките от националния ни отбор, участвали в рекламата са пълнолетни и сме спазили абсолютно ЗАКОНА!, Вие продължавате да внушавате точно обратното?! Кой Ви позволява, след като сте НЕИНФОРМИРАНА да петните репутацията на НАЙ-УСПЕШНИЯ СПОРТ на България последните години?! Сезирахте ли компетентните органи за участието на Христо Стоичков в подобна реклама?! Не, разбира се, защото всичко е в рамките на Закона! Дали някой е сезирал и компетентните институции и за участието на Борис Бекер в подобна реклама (попитайте вещи, кой е Борис Бекер, защото е твърде вероятно да не знаете кой е той)?! Не, разбира се!

Това, че гимнастичките сме много младолики благодарение на прекрасния ни спорт не Ви дава никакво право да сте неосведомена за възрастта ни, когато сте решила да ни атакувате в тази връзка! А ако сте осведомена, както предполагам, и отправяте умишлено въпроси целящи да злепоставят НАЙ-УСПЕШНИЯ СПОРТ в България, седмица преди най-големия форум - Световната купа в София, би трябвало да се извинете! 

Бих Ви препоръчала, вместо да се опитвате да омаскарявате националния отбор по художествена гимнастика абсолютно неоснователно, да бяхте попитали, какво правят разни партии и институции за спасяването на живота на премръзналите щъркели, например! И други неща бих препоръчала да правите, г-жо Халачева, но ми е много работата покрай организацията на Световната купа, та нямам време. Но ще си позволя още една препоръка: Купете си билети за състезанието ни и елате да подкрепите ансамбъла ни, Катрин и Боряна (ако не знаете кои са, попитайте приятел!), да ги видите отблизо, да им се порадвате, та да внимавате друг път като се изказвате неосведомена. 

Засрамете се и се спрете! Не говорете НЕистини!

Нито едно от момичетата участвали в рекламата не е непълнолетно! Я ни оставете и свършете нещо полезно за хората! Ефектът от рекламата, който коментирате би повлиял на децата единствено да намалят употребата на шоколад, който не е толкова полезен (в големи количества) и биха започнали само да го миришат!

P.S. С усмивка прочетох няколко нескопосани коментара срещу мен и момичетата за рекламата от знайни и незнайни. Забавлявах се как се пънат да омаскарят националния отбор и мен, без да имат понятие, че всичките са пълнолетни и не сме нарушили Закона. Но когато депутат си позволява да говори публично неверни неща.... е, ще отделя време да изразя потреса си от безотговорността и некомпетентността му!


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази Халачева казала 2 изречения на кръст и си помислила, че е казала нещо...
-1
 
 
Изригват вулканите, хората реагират, български пишете, а български не знаете
+5
 
 
Верно ли това е проблема ? Я кажете, вие там на жълтите павета, кой позволи хазартните игри за лица под 18 години и билетчетата на една лотария да се продават навсякъде на деца ? Защо едно време имаше само тото пунктове, м ? Я кажете - кой промени закона и кога ? Ама не искате, нали ? Да питам ли още неудобни въпроси ? Май не, защото и на този няма да получа отговор. Не ни замазвайте очите - на нас, умните хора, не можете, а ние ще отворим широко тези на по-глупавите. Нещастници.
0
 
 
и какво и е красивото на тази червена ковра ? Тя и червената мухуморка е красива гъба :)
+6
 
 
Много точно и примерено казано.Някои се мислят,че като са Парламента могат и знаят всичко.Това са т.н. ЛАИЦИ.Това важи и за тази госпожа,която се изказва явно неподготвена.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Вдигане на тежести - състезания и подготовка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: