Звезда на Ботев: 8 точки разлика с Левски? Никакъв проблем да ги наваксаме!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
18:40 / 22.03.2018
7842
Звездата на Ботев Пд - Жоао Пауло, който играе при канарчетата като преотстъпен от Лудогорец, обяви, че не е “никакъв проблем" неговият тим да навакса изоставането от 8 точки на Левски и да завърши пред сините в крайното класиране на Първа лига. 

“За момента разликата между нас и Левски изглежда прекалено голяма, но вярвам, че ако играем добре, тези 8 точки няма да са никакъв проблем и ще успеем да се възползваме от възможността, която имаме", каза бразилецът.

“Трансферът ми в Лудогорец премина добре. Мислех, че ще имам много възможности да се докажа и да играя, но после разбрах, че това няма да бъде възможно. Тогава се появи възможността да премина в Ботев и избрах да играя.

В Ботев се чувствам като у дома. Всички ме приеха много добре. Нямаше никакви проблеми със завръщането ми.

Ще работим много усърдно. Целите са да играем добре в мачовете за купата и в плейофите. Трябва да покажем добри резултати. 

Все още не съм мислил след края на наема. Ще се завърна в Лудогорец и после ще преценим дали да отида някъде другаде или да играя за Лудогорец. 

Уважавам много треньорът на Лудогорец. Но работих усърдно и това, че не бях титуляр ми донесе повече негативи. Затова избрах да отида в Ботев. Може би ако продължа да работя усърдно и се върна в Лудогорец, тогава ще съм титуляр", добави Жоао Пауло по повод повторното му завръщане в Ботев, след което похвали противника на канарчетата в 1/2-финалите за купата на България.

“Славия е уважаван от нас отбор, отбор с традиции", обяви нападателят на пловдивчани, цитиран от Спортал.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).