Чворович замина за Сърбия, ще го лекува Марияна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:59 / 22.03.2018
5500
Известната сръбска лечителка Марияна ще опита да вдигне на крака титулярния вратар на Ботев (Пд) Иван Чворович за гостуването на ЦСКА в първия кръг от плейофите в Топ 6 на Първа лига. Опитният страж, който е юноша на гранда Партизан (Белград), страда от разтежение, което получи на мача срещу Дунав (Русе) в последния кръг от редовния сезон.

Марияна, която е излекувала десетки футболисти от цяла Европа, се е заела с мисията да помогне и на своя сънародник в следващите дни, съобщава в-к "24 часа". Ако Чворович не се оправи за мача срещу ЦСКА, под рамката ще го замести Даниел Кайзер, който през зимата напираше да си тръгне, недоволен от статута си на резерва при "жълто-черните".

В петък Ботев ще изиграе контролен мач срещу съгражданите от Марица. Проверката е от 11:00 часа на клубната база в Коматево.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).