Пореден епизод на Лаута от филма "Момчето си отива"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:43 / 18.03.2018
7029
Локомотив Пловдив почти сигурно ще се откаже от централния защитник Димитър Везалов. Договорът на бранителя изтича в края на сезона. Той дойде на "Лаута" през юни 2016-а и подписа за 2 години.

Откакто Бруно Акрапович пое тима, Везалов е несменяем титуляр, но въпреки това наставникът не смята да го задържи. Затова и наскоро бе привлечен нов централен бранител.

Локо Пд подписа с хърватина Юрица Булят (31 г.), който е шампион на Беларус с БАТЕ Борисов за 2017-а. Булят има близо 100 мача за Хайдук Сплит в кариерата си.

Тази зима черно-белите договориха и друг качествен централен защитник - нигерийския национал Стивън Езе. Той е с шансове за участие на световното първенство в Русия през лятото. В момента с контузия до края на сезона е Асен Георгиев.

Така реално за Везалов няма място в бъдещия състав на "смърфовете", твърди "Тема спорт". Централният защитник е един от малкото, които оцеляха при чистката след идването на босненския старши треньор.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).