Шахматистите на ШК Пловдив с много отличия от "Търновско царство"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:15 / 06.03.2018
4696
Състезателите от шахклуб "Пловдив" се представиха отлично на провелата се този уикенд Национална купа "Търновско царство"

Надпреварата се проведе от 2 до 5 март и събра 86 момчета и момичета от цяла България. Състезателите бяха разделени в два турнира - според възрастовите групи - турнир "Б" за деца до 8 и 10 години и турнир "А" до 12 и 14 години. Националната купа се проведе в седем кръга, по правилата на класическият шах, но в програмата беше включен и турнир с бърза контрола - блиц.

Ето и призовите места които малките пловдивчанчета заеха:

До 8 години - при момчетата -победител стана Димитър Димитров, четвърто място зае Андрей Иванов и шесто място Димитър Великов, при момичетата бронзов медал завоюва Антоанет Манева.

До 10 години - отлично представяне за Георги Седмаков - второ място и сребърен медал

До 14 години опитният състезател Мартин Малинов зае второ място в генералното класиране и второ място - сребърен медал до 14 години

В турнирът по блиц се отличиха Андрей Иванов - сребърен медал и Антоанет Манева - бронзов медал, във възраста до 8 г.

Организаторите от ШК "Асеневци" предоставиха отлични условия за игра и отдих и подсигуриха атрактивни награди за победителите - красиви купи и медали и ваучери с обезпечени права за участие на Купа "Дюни" в Приморско в края на месец май.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).