Изпусната дузпа, греда, червен картон и нелепа загуба за Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:50 / 05.03.2018
5405
"Марица" загуби от гостуващия "Струмска слава" с 0:1 в мач от 19-ти кръг от първенството във Втора лига. Дузпа в 12-ата минута се оказа решаваща за крайния резултат, а "жълто-сините" пропуснаха наказателен удар в края на първата част.

В 12-та минута Николай Колев игра неволно с ръка в наказателното поле при посрещането на една топка и реферът Станимир Тренчев отсъди дузпа, която бе реализирана от Ивайло Стоянов за 0:1.

В 33-та минута Рангел Игнатов бе съборен в наказателното поле на гостите и не успя да нанесе удар, но топката се озова в Йордан Христов, който нанесе силен удар, преминал покрай страничната греда.

Минута по-късно Георги Каранейчев от гостите бе изгонен с директен червен картон, след като изрита без топка Атанас Ташолов точно пред погледа на съдията.

В 41-та минута Гюзелев бе съборен в наказателното поле и съдията Станимир Тренчев отсъди дузпа. Потърпевшият Гюзелев се нагърби с изпълнението, но би в обсега на вратаря, който улови.

В 43-та минута Свилен Щерев нямаше шанс, след като нацели страничната греда, а вратарят на гостите извади късмет след като страхотно воле на Мирослав Пушкаров попадна в ръцете му.

След този мач "Марица" заема 9-то място с 25 точки, като цели 9 отбора са събрани в рамките на 8 точки разлика, между 5-то и 14-то място. В следващия 20-ти кръг "Марица" гостува на "Локомотив" София на стадиона в столичния квартал "Надежда". Двубоят е на 10-ти март, от 15:30 часа.

"Марица": Илия Николов, Костадин Дяков - капитан, Атанас Ташолов, Мирослав Пушкаров, Йордан Христов, Борислав Караматев, Джунейт Яшар, Николай Колев, Свилен Щерев, Рангел Игнатов (Димитър Юруков 54 мин.), Венцислав Гюзелев (Пламен Табаков 83 мин.).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).