Бонев: Локо върви в правилната посока, поздравявам Бруно и играчите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
13:41 / 27.02.2018
4844
Легендата на Локомотив и почетен президент на клуба Христо Бонев поздрави треньора Бруно Акрапович и всички футболисти, които играха в неделния мач срещу Славия.

Ето какво каза Зума пред клубния сайт на черно-белите:

"Искам да изкажа моите поздравления за старши-треньора Бруно Акрапович и всички футболисти, които взеха участие в мача със Славия. Въпреки трудните условия на стадиона в София, наставникът успя да мобилизира максимално играчите, като представянето им беше на неочаквано за мен добро ниво".

"И първият мач срещу Пирин, и вторият срещу Славия, показват, че отборът върви в правилната посока. Някои от футболистите все още не се познават добре, но показаха, че имат бъдеще в нашия отбор, особено по-младите".

"Заслужавахме да спечелим срещу Славия. Бяхме с 10 души цяло второ полувреме, но момчетата се представиха много добре. Искам да благодаря и на нашите фенове, които въпреки непрестанния снеговалеж над София, подкрепяха до край Локомотив и накараха отбора да се чувства като домакин насред София".



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).