На Лудогорец му хареса да купува от Ботев! Следващият ще е треньорът Киров!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
15:42 / 24.02.2018
14967
Ръководството на Лудогорец явно харесва опцията да купува футболисти от Ботев (Пд). След общо шестима играчи, преминали в Разград от "жълто-черните" за последните 7 години, сега май идва ред и на треньорът Николай Киров.

Той е първа опция на Лудогорец за наследник на Димитър Димитров - Херо. Бургаският спец със сигурност ще бъде освободен, ако загуби борбата за шампионската титла през настоящия сезон. В Разград стигнали до вариант №1 с Киров, тъй като били впечатлени от работата му в Ботев, твърди в-к "24 часа".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че наскоро Николай Киров поднови договора си с Ботев и контрактът изтича през лятото на 2020 година.

Само преди няколко дни Лудогорец закупи от Ботев национала Цветомир Панов. Преди това в същата посока от Пловдив към Разград поеха Йордан Минев, Абел Анисе, Юнес Хамза, Цветелин Чунчуков и Жоао Пауло.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).