Ботев удари "новия" Борислав с 4:0, първомайци си забиха два автогола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:14 / 21.02.2018
6045
Ботев се наложи с категоричното 4:0 над третия в подреждането на Югоизточна Трета лига тим на Борислав (Първомай) в контролна среща на един от помощните терени в Коматево. Треньорът Николай Киров заложи на футболистите, които не взеха участие в първия мач за годината срещу Левски, както и на доста юноши.

Гостите пък тепърва правят отбор, след като 10 от основните им футболисти напуснаха със скандал, обявявайки, че са били принуждавани да играят симулативно.

На вратата на "канарчетата" бе Даниел Кайзер, централна двойка бранители Димитър Пиргов и юношата Васил Василев, а крайни защитници Филип Филипов и Лазар Марин. Като вътрешни халфове действаха бразилците Алваро Юлиано и Фелипе Бризола, заедно с 15-годишния Станислав Шопов. По фланговете играха Кристиан Добрев и Милко Георгиев, а на върха на атаката бе Иван Василев.

След почивката в игра се появиха още вратарят Стелиан Ангелов, Здравко Дерменов, Здравко Жилов и Димитър Калчев.

Първото полувреме жълто-черните се отчетоха с три попадения. Първото от тях падна в 15-ата минута, когато Шопов центрира от корнер на близката греда към Иван Василев, който притисна защитник на гостите и той отклони с глава топката в собствената си врата.

Шест минути по-късно Милко Георгиев върна към Станислав Шопов, а след неговия шут топката се отклони от защитник и влетя в мрежата за втори път.

В 31-ата минута се разписа и Фелипе Бризола. Бразилецът стреля от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл и не остави шансове на вратаря на Борислав.

Пловдивчани пропуснаха няколко чисти положения пред вратата на противника и през двете полувремена, Кристиан Добрев удари греда, а Фелипе Бризола оформи крайното 4:0 в последната минута на мача.

Футболистите от основния състав, които пропуснаха спаринга, направиха тренировка преди обед.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).