Играч на Ботев: Способни сме да пренаписваме историята! Защо да не го направим срещу Левски?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
12:53 / 16.02.2018
4640
Защитникът на Ботев (Пд) Лазар Марин изрази мнение, че отборът му е способен да прекъсне негативната традиция от близо 21 години без спечелена точка при гостуване на Левски в София.

"Настроението в отбора винаги е отлично. Това ни прави по-силни. Ботев не е побеждавал Левски в София от близо 20 години? Факт е, че статистиката на отбора е такава, но ви гарантирам, че в неделя тимът ще изглежда по съвсем различен начин, отколкото в контролите. Мисля, че неведнъж сме доказвали, че сме способни да пренаписваме историята. Защо да не го направим отново", заяви левият бек, цитиран от Спортал.

"Стиловете на Фернандо Виана и Диого Кампос са доста различни. Диого е много по-бърз от Фернандо. Пристигането на Димитър Пиргов е от полза за нас. Когато има конкуренция, отборът се развива. Със сигурност Ботев може да спечели от такъв трансфер. Основната цел пред нас е първата шестица в шампионата. Главната ни мотивация е да даваме всичко от себе си, за да радваме нашите фенове", допълни още Лазар Марин.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).