Сериозен проблем с двама от бразилците в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:06 / 02.02.2018
6610
Ботев излиза срещу арменския Пюник (Ереван) в последната си контролна среща от лагера в Алания. Двубоят е днес следобед от 16:00 часа българско време на спортния комплекс "Голд Сити", в който и двата отбора са отседнали по време на своята подготовка.

Наставникът на "жълто-черните" Николай Киров няма да може да разчита на двама от своите футболисти в заключителната проверка. Това са бразилците Густаво Афонсо и Фелипе Бризола, които пропускат мача заради мускулни травми.

Състоянието на Густаво е по-тежко от това на неговия сънародник. Полузащитникът получи разтежение на задния бедрен мускул по време на контролата с Монтана и ще се възстановява поне до края на следващата седмица.

Травмата на Бризола е по-лека и се очаква той да се завърне в основната група още при подновяването на тренировките в Пловдив.

Всички останали в лагера на "канарчетата" са на разположение за срещата с арменците. В събота преди обед отборът потегля обратния път за Пловдив, където във вторник ще поднови тренировки.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).