Последен напън да се продаде Бризола, Ботев вече му намери заместник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:13 / 31.01.2018
5741
Ръководството на Ботев (Пловдив) прави всичко възможно да реализира още един изходящ трансфер през зимния прозорец. Шефовете настояват да продадат халфа Фелипе Бризола, който получава една от най-високите заплати в настоящия състав на "жълто-черните".

Агентът Иво Димов се е заел със задачата да намери купувач за своя клиент, който изнесе много добри мачове за Ботев и въпреки контузиите се утвърди като находка в селекцията на пловдивчани заедно с Жоао Пауло и Фернандо Виана.

Интерес към играча не липсва, а намеците на треньора Николай Киров, че клубът ще вземе нов футболист, само ако се раздели с някой от настоящия състав, също подсказват, че има раздвижване в тази посока.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че в повечето страни трансферният прозорец затваря днес в полунощ, така че ръководството на "канарите" има твърде малко време за реакция.

За заместник на Фелипе Бризола в Ботев се спряга Венци Бенгюзов от Верея. По-рано през месеца той не се разбра с Черно море, въпреки че бе представен като ново попълнение.

Преговори с Бенгюзов ще се водят, ако има финализирана сделка за Бризола, твърди "Тема спорт".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).