Неприятна травма за основен играч на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:33 / 30.01.2018
4821
Футболистите на "Ботев" проведоха поредните си две занимания от подготвителния лагер в Турция. Във вторник сутрин "жълто-черните" имаха нова порция солидно натоварване и първата тренировка за деня премина изцяло без топки.

По-малко от 24 часа след здравия приятелски мач срещу грузинския "Сабуртало", загубен от "канарчетата" с 0:2, отборът бе подложен на нови изцеждащи силите упражнения.

Следобедната тренировка бе на обратния полюс и треньорският щаб даде на играчите възможност да се забавляват и разтоварят психически с игра на джитбол и малки вратички.

Същевременно в лазарета на тима попадна Дуде Ндонгала. Подобно на съотборника си Пламен Димов, френското крило на "Ботев" страда от болки в адуктора и остана да работи индивидуално във фитнеса, докато Димов навъртя няколко обиколки около терена по време на следобедната тренировъчна сесия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).