Треньорът на Ботев разкри какво липсва на новото попълнение Димитър Пиргов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:05 / 27.01.2018
7189
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров каза мнението си за играта на своя тим в контролата срещу украинския Олександрия, завършила с минимална победа на "канарчетата".

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, по време на спаринга своя неофициален дебют за Ботев направи защитникът Димитър Пиргов.

"Направихме една добра контрола, като темпо на игра. Вижда се, че навлизаме в необходимия ритъм. Хубавото е, че пак успяхме да създадем добри положения, но пропуснахме някои от тях. Мисля, че този път имаше стабилност в защита", заяви Киров.

"Относно състоянието на новото попълнение Димитър Пиргов - не може сега да правим генерални изводи. Кондиционно той е на едно добро ниво, но се вижда, че му липсва ритъма на игра. Лазар Марин обърна глезен на една от тренировките, но отокът вече спадна и футболистът ще поднови бегови упражнения", допълни наставникът на "канарчетата".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).