Защитник на Ботев се контузи, Пиргов започна подготовка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:23 / 25.01.2018
4863
Новото попълнение на Ботев (Пд) Димитър Пиргов направи първа тренировка, като футболист на "жълто-черните". Централният защитник се присъедини към отбора вечерта след контролната среща с Работнички, а в четвъртък сутрин проведе и първото си занимание, макар и отделно от тима.

Час преди новите му съотборници да се появат на терена за поредната си тренировка, Пиргов имаше бегова работа под наставленията на кондиционния треньор Атанас Николов и Иван Кочев.

Същевременно отделно от отбора в последните 2 дни се подготвя и Лазар Марин. Левият бранител на Ботев получи травма в глезена в деня преди контролата с Работнички, което стана причина той да пропусне първата проверка от лагера в Турция.

Марин ще набляга на упражненията във фитнеса, докато спадне отокът в глезена, а когато медицинският щаб прецени, че контузията е отшумяла, 23-годишният левичар ще се върне в основната група.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).