Видео: Стивън Петков за обвиненията в черно тото и за мечтата му в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:12 / 19.01.2018
6657
Новият голов хищник в Ботев (Пд) Стивън Петков даде специално интервю за предаването "Спорт в обектива" по Канал 3.

Нападателят сподели на какво се дължи добрата атмосфера в клуба, говори за скандала с обвинението в черно тото преди години, а освен това разкри каква е мечтата му в Ботев.

"Успехите на Ботев се дължат на добрата атмосфера в клуба. За няма и една седмица момчетата ме приеха супер добре в отбора. Все едно сме играли от дълги години заедно".

"Споделял съм със съотборниците ми, че желая да ми сбъднат една мечта. Първо - вдигане на Купата на България и след това - мачове в Лига Европа".

"Относно обвиненията към мен - справих се напук на всички, които се опитаха тогава да ме обвинят. Ето че нещата лека полека се получават. Името достатъчно ми е изчистено. Имам какво още да кажа по темата, но не в момента. Обиден съм на някои хора, но не искам да коментирам имена", заяви нападателят на "канарчетата".

Вижте цялото интервю с Петков в прикаченото видео!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).