Меледже удължи ваканцията си, треньорът на Ботев не знае кога ще се прибере

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:16 / 11.01.2018
4766
Проблем с паспорта е причината халфът на Ботев (Пд) Меледже Омнибес все още да не е пристигнал в Пловдив. Това разкри пред Plovdiv24.bg наставникът на "канарите" Николай Киров - Белия.

Той разясни, че се търси вариант аминистративните пречки да бъдат изчистени час по-скоро. В момента Меледже е в родината си Кот д'Ивоар и трябваше да кацне на летище София снощи (10 януари).

"Все още не мога да кажа кога ще пристигне, тъй като се налага и смяна на билета, което не е толкова проста процедура. Ще гледат да му намерят билет по възможно най-бързия начин", каза за нашата медия Киров.

Той коментира и темата за евентуален интерес към Меледже от страна на Левски и опцията той да бъде разменен за защитника Димитър Пиргов.

"Аз не знам за такава размяна. Меледже има договор, но нека си дойде и да видим. Ако има добра оферта, ще има и трансфер", допълни специалистът за Plovdiv24.bg.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).