Задава се трансфер! Поляци пожелаха най-ефективния нападател на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:10 / 11.01.2018
5158
Ботев (Пловдив) може да се раздели с най-ефективния си нападател през настоящия сезон. Клуб от полската Екстракласа поиска "златната резерва" Стивън Петков.

22-годишният голаджия е желан от третия във временното класиране Ягелония, който е с шансове за титлата. Ръководствата на двата клуба вече са осъществили контакт, в който поляците са излезли с предложение.

Сумата, която е била съобщена на шефовете на "канарчетата", е 150 000 евро, твърди "Тема спорт".

На този етап в офисите на "жълто-черните" все още изчакват официален документ, с който да бъдат потвърдени намеренията на Ягелония спрямо Стивън Петков. Не е ясно обаче дали пловдивчани ще склонят да се разделят с юношата на Левски.

През есенния полусезон Петков бе със статут на твърда резерва, но за сметка на това успя да впечатли с представянето си, появявайки се от пейката. След като бе привлечен от Монтана през лятото, бившият юношески национал изигра общо 14 мача за "жълто-черните", в които бе на терена едва 423 минути.

В тях обаче нападателят показа висока ефективност и се разписа цели 9 пъти (5 пъти за първенство и 4 пъти в турнира за Купата на България).


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).