Ботев задържа своя ветеран, още умува за другия ляв бек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:12 / 27.12.2017
6500
Опитният защитник Йордан Минев почти сигурно ще получи предложение за нов договор от ръководството на Ботев Пловдив. Желанието на старши треньора Николай Киров е да продължи да разчита на него.

Контрактът на Минев е до лятото. 37-годишният ляв бек заяви наскоро, че може да играе поне до 40 години. В някои от мачовете бившият защитник на Лудогорец, ЦСКА и др. бе използван и като централен бранител. Очаква се той да преподпише на малко по-късен етап, твърди "Тема спорт".

Шефовете обаче все още не са решили какво ще е бъдещето на друг с изтичащ договор през юни 2018-а - Лазар Марин. Левият бек бе използван като резерва на Минев. Той се завърна в Ботев в началото на 2017-а, но така и не успя да се пребори за титулярно място.

Сред обсъжданите варианти е била дори раздяла с Марин сега и привличането на нов ляв бек - Христофор Хубчев. Засега обаче това е малко вероятно да се случи. Киров ще даде последен шанс на Лазар Марин през пролетта, за да покаже, че има място с тима и да си заслужи нов контракт.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).