Мениджър: Ботев ще стане още по-силен с Диого

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:13 / 21.12.2017
8278
Ексцентричният бивш футболист и настоящ мениджър Иво Димов се изказа ласкаво за бъдещото ново попълнение в Ботев - бразилеца Диого Кампос. Иво Димов докара в Коматево играчи като Фернандо Виана, Жоао Пауло и Фепипе Бризола.

"С Диого Кампос Ботев (Пд) го очакват по-добри дни. Отборът ще стане още по-силен". Диого е договорен още от лятото за Ботев. Той ще пасне идеално на стила на "канарчетата". Двамата с Рафаел де Соуза ще бъдат на първата тренировка", заяви Иво Димов, цитиран от "Меридиан мач".

"Малко хора знаят, че защитникът Рафаел плати 11 000 долара от собствения си джоб, за да се излекува от контузиите. Но само заради Ботев отново ще облече жълто-черната фланелка и ще помогне. С тези двама футболисти Ботев отново ще жъне успехи, а аз няма да стана богат от тези трансфери", добави още Иво Димов.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).