ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Пловдив е под атака! Кой я организира?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:35 / 18.12.2017Коментари (6)20220
©
За всеки, който се интересува от новините в Пловдив и разсъждава над тях, е пределно ясно: Пловдив е под ожесточена атака. Атаката е на няколко фронта. Атаката е отвън и от вътре. Ще се опитаме да не сме голословни и ще обобщим какво имаме предвид. Непрекъснато ни се обяснява, че Пловдив ще е пълен провал като европейска столица на културата след 2 години. 

Фактология почти винаги отсъства. Тоест не ни се казва защо а само, че ще се случи и се очаква пловдивчани да се доверят на знайни и незнайни "експерти" и да зачакат провала. Последен по темата изказа и Христо Иванов. Очевидно приватизаторът на "дясното" мислене разбира от всичко, включително и от култура, което му даде право да се изхрачи върху града ни.

Естествено всички тези атаки нямат нищо общо с реалността и експертното мнение. Пловдив 2019 е просто тема, за да може "експерти" и провалени политици да се опитват да удрят по града ни.

Бихме отдали политическата атака срещу Пловдив от страна на "Да, България" и ДСБ на последни опити от страна на смешни политици, като лидера на тъмносините в Пловдив, да бъдат забелязани, но тази атака подозрително съвпадна с още няколко такива.

Основната от тях бе конкурса за нова градска художествена галерия, който е атакува от страхливци, скрили се зад полата на една овчарка от Антоново, Търговищко. Едва ли 50-годишната циганката Анка Ангелова знае, че се опитва да саботира Пловдив 2019.

Атаката от вън донякъде е разбираема. На запад от Пазарджик още не могат да ни простят, че им отнехме домакинството и се очаква да атакуват града ни все по-силно през 2018-та. Нали знаете коня кога рита най-силно? В пълна степен това се отнася за умиращите политически недоразумения и техните местни слуги.

Атака обаче има и от вътре. В Пловдив отдавна има една група културтрегери които са решили, че културата и изкуството в града започват и свършват с тях и правят опит да ги приватизират. Те искат всичко на тази тема да се случва с благословията им. Дали от наивност или водени от користни цели, те също бяха част от атаката през изминалите дни.

Всичко това вече започва да мирише на синхронизирано нападение срещу града ни на няколко фронта. Бъдете сигурни, истинските организатори скоро ще станат ясни, както и целите им. Организаторите не са тези, чийто инфантилно мислене лъсна тази седмица. Те просто са използвани за първата вълна на атаката срещу града ни, защото са най-лесни за манипулиране и най-маловажни, затова могат да бъдат жертвани първи.

Пловдив е под синхронизираната атака и за нас като пловдивчани остава само едно - да го защитим. Тук няма място за политически пристрастия - всеки мислещ пловдивчанин е време да застане зад града си и да го защити. Като за начало е достатъчно да продължим да вярваме в това, че сме най-подходящия град за столица на Европа и ще бъдем горда и успешна столица на Европа след 2 години, разкривайки пред Европа и света колко прекрасно и пълно с духовност и култура място сме, въпреки външните и вътрешните хейтъри.



Още по темата: общо новини по темата: 956
14.03.2024 »
07.02.2024 »
01.02.2024 »
12.01.2024 »
24.01.2023 »
12.01.2023 »
предишна страница [ 1/160 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
завистници колкото щеш...селинджъри абсолютни
0
 
 
Нещата са ясни. Червената чума иска да се върне на власт, да сложи един кмет льольо, и да раздава имоти на сульо и пульо.
+2
 
 
В една предишна публикация кмета казал "... Надписът Together, който беше прекрасен за мен, не може да бъде развит в Мики Маус например, но новото лого може да го направиш всичко ..." Обаче - Нашия кмет не казва нищо случайно. Значи - Правим асоциации ... "Кмета" споменава "Мики Маус" -> А "Мики Маус" е собственост на "Дисни" -> А "Дисни" притежават "Междузвездни войни" -> В "Междузвездни войни 7 и 8" има главен герой "Кайло Рен" -> А "Кайло Рен" е най известен със "Шлема" си ... А на Кайло Рен Шлема е ... Ето от къде е логото :) https://www.google.bg/search?q=kylo+ren+helmet&rlz
=1C1CHBF_enBG749BG749&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ve
d=0ahUKEwj9_IvgpJPYAhXMtBQKHUsRBlYQ_AUICigB&biw=18
99&bih=1042
+1
 
 
Атаките срещу Пловдив не са от вчера! От "столицата" постоянно се мъчат да унижават Пловдивчани! Вижте, какво направиха с Панаира, в града има ли един свестен стадион и мн. други?! Направиха една зала в която не позволяват почти никакви мероприятия, просто се нагушиха с едни пари!
0
 
 
Вярно е, но въпросът е защо този престъпник Атанасов не беше арестуван и затворен,когато го свалиха от власт за престъпленията му, а не да ми се прави сега на депутат. Станал е шопар 300 кила от ядене.
0
 
 
Атаката е инициирана от клоуна Славчо и неговата дружина платени репортери и други подобни дупедавци
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: