Император Камбуров написа нова страница в историята на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:55 / 16.12.2017
8037
Мартин Камбуров написа още една страница в историята на Локомотив Пловдив. Императора бе обявен за Футболист №1 на черно-белите за 2017 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на 12-ото поред издание на Черно-бялата Коледа, която се проведе днес в конгресния център на Панаира.

Титлата е 5-а поредна за Камбуров, което досега не се е случвало с друг футболист на Локомотив. Нападателят заслужи доверието на феновете, въпреки че бе принуден да напусне любимия си клуб непосредствено преди първия мач на Локомотив за настоящия сезон.

Втори в класацията остана Димо Бакалов, а трети се нареди освободеният през миналата седмица португалец Пауло Серджо.

Награда за най-красиви голове през 2016-а и 2017-а получи Таджикският Меси - Парвис Умарбаев. Той не присъстваше в залата, а наградата му взе нападателят на черно-белите Симеон Райков.

Голямо внимание на тържеството бе отделено на легендарното крило на Локомотив Георги Василев - Гочо, а залата избухна в аплодисменти при прожектирането на кратък филм за него.

За своя 70-годишен юбилей почетен плакет от фенклуба получи най-голямата легенда на Локомотив Христо Бонев.

Доста емоционален бе моментът, когато чрез специално видео към феновете се обърна световно известният кечист Мирослав Бърняшев, популярен повече с прозвището си Русев.

За дебюта си в професионалния футбол и за високи постижения през цялата година бе награден юношата на клуба Архан Исуф. Награди получиха три юношески гарнитури на "смърфовете" - родените през 2000, 2004 и 2008 година.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).