Крушарски: Подготвям нещо в Аржентина! Ако се случи, ще е от голяма полза за Локо!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
08:59 / 12.12.2017
10453
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за пореден път не спази обещанието си да ограничи своите медийни изяви. Въпреки че е по бизнесдела в Аржентина, клубният бос се изказа относно това какво иска да прави в Локомотив и дали треньора Бруно Акрапович се ползва с подкрепата му.

"Искам да налагаме млади момчета, но всеки треньор си има своите изисквания. Аз обаче все повече се убеждавам, че пътят на Локомотив минава през младите. Подготвям нещо тук в Аржентина, от няколко седмици работя в тази посока и ако се случи, мисля, че ще е от голяма полза за нашия клуб".

"Стига вече с тези смени на треньорите. Акрапович има свои виждания и има моята подкрепа да ги реализира. На Локомотив Пловдив най-вече му трябва дисциплина. Акрапович е точният човек за това. Той ще води подготовката и ще е треньор на отбора след Нова година", заяви Крушарски, цитиран от Пловдив дерби.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).