Вижте кой бе обявен за Спортист №1 на Пловдив за 2017 година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:03 / 11.12.2017
9673
Пловдив има своя Спортист №1 за 2017 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Този път обаче победителят не е само един, а цял отбор! Приза спечели женският волейболен тим на Марица.

Това стана на тържествена церемония тази вечер в Гранд хотел "Пловдив". Наградата на победителките връчи лично кметът на града Иван Тотев.

Маричанки заслужиха ценното звание, след като през настоящата година спечелиха шампионска титла и Купа на България, а след това влязоха в групите на Шампионската лига.

Втори в класацията за Спортист на годината на Пловдив стана джудистът Янислав Герчев от СК "Арена спорт".

Трети се нареди каратистът Иван Команов. Той и брат му Александър Команов не присъстваха на церемонията, тъй като представяха България на световното първенство по карате коикушин KWU в Екатерининбург (Русия).

Класацията за най-добър млад спортист на Пловдив спечели 16-годишната лекоатлетка Александра Начева. Втора остана друга талантлива лекоатлетка - Лиляна Георгиева. На трето място бе класирана шахматистката Виктория Радева.



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).