Щастливият Балтанов преподписа с Ботев до лятото на 2020 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:40 / 07.12.2017
4997
"Ботев" (Пловдив) си осигури услугите на своя капитан Лъчезар Балтанов до края на настоящото десетилетие, след като сърцатият халф удължи договора си с клуба до лятото на 2020 г.

От пристигането си в "Ботев" в началото на сезон 2014/15, 29-годишният халф има изиграни 103 официални мача, в които е реализирал респектиращите за позицията си на терена 27 гола.

Лъчо дебютира с жълто-черния екип на 9 август 2014 г. при домакинско равенство 3:3 срещу "Литекс" и още в 26-ата минута отбеляза първия си гол за "Ботев" със зрелищен удар извън наказателното поле.

Лидерът на "канарчетата" коментира пред клубния сайт новото споразумение между него и Ботев (Пд):

"Доволен съм, че оставам. Това беше моето желание и се радвам, че новият ми договор е вече факт. С ръководството се разбрахме много бързо. Чувствам се щастлив в "Ботев", мога да кажа, че тук изживявам най-добрите си години във футбола."

"За мен е чест и голяма отговорност да бъда капитан на клуб с историята, традициите и фенската маса на "Ботев". Усещам признанието и любовта на феновете и знам, че най-добрият начин да им се отблагодаря е с играта си на терена."

"Надявам се да имаме още много поводи за радост. И защо не те да са свързани със защита на Купата на България и ново запомнящо се европейско лято", заяви Балтанов минути, след като сложи подпис под новия си договор.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).