Чворович преподписа с Ботев, вижте какво обяви

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:13 / 30.11.2017
5269
Вратарят на "Ботев" (Пловдив) Иван Чворович изрази задоволство от подновяването на договора си с клуба. Сърбинът с български паспорт ще продължи да носи екипа на "канарчетата" до лятото на 2019 г., след като се споразумя с ръководството за продължаване на изтичащия му след месец контракт.

"Радвам се, че се въпросът с новия ми договор е вече решен и съм доволен, че оставам в "Ботев". Отиващата си година бе една от най-вълнуващите за мен във футбола. Купата и емоциите, които преживяхме покрай участието в евротурнирите си заслужаваха. Надявам се да имаме още поводи за радост", заяви Чворович пред клубния сайт.

"Имаме силен отбор, в който има доста добри футболисти. Колективът ни е сплотен и мисля, че можем да се развиваме и да постигаме още по-добри резултати. Вярвам, че ни чакат още много положителни емоции", каза още стражът на "Ботев".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).